Anvendelses – områder

Når vi snakker anvendelse af DoPox® råvare og tekniske løsninger fra DOMINATOR Technology, er der tale om systemer der nøje opfylder vores kunders behov.

Ofte kan vores standard løsninger være tilstækkelige, da programmet er omfattende.

Men i en lang række situationer må der findes en tilpasset løsning, som sikre at materialer, metoder og menneske arbejder godt sammen.

Det er det vi kan.

Komposit

For virksomheder er beskæftiger sig med fremstilling af komposit, vil DoPox® systemerne tilbyde en samlet pakke bestående af både overfladematerialer, imprægneringsmaterialer og klæbestoffer.

I sammenhæng med unikke råvarer får vores kunder også adgang til produktionsudstyr der hjælper med at automatisere og sikre en ensartet høj emnekvalitet.

Industriel coating

Behandling af eksempelvis ståloverflader mod korrosion, slidtage, støj eller anden belastning anvendes DoPox® systemerne.

DoPox® systemerne tilbyder en unik løsninger for at skabe det rette kompromis mellem kvaliteten, pris og anvendelse.

Teknisk isolering

Med råvarer fra DoPox® universet er det muligt at udføre teknisk isolering for optimal termisk kontrol og i retning af bestemt elektrisk isoleringsevne.

I bestemte situationer kan det også være nødvendigt med en kombination af termisk ledevne og kontrol af det elektrisk potentiale i polymersystemet. Det er lige en sag for DoPox®.

Fugefri belægninger

Alle råvare til brug for fugefri belægninger inden for byggeriet serviceres af DoPox® råvarerne.

Lige fra standard farve gulvmalinger til designer løsninger med advancerede effekter hører under programmet.

Klæbestoffer

DoPox® systemerne leveres for sejelastiske klæbestoffer over til glashårde kvaliteter med tilpasset vedhæftet til underlaget.

Applicering

DOMINATOR Technology tilbyder en pallete af påføringsmetoder fra simpel manuel opsætning til automatisk robothåndtering af sprøjtepåføring.

Ved at kontakte os, kan du komme tættere på netop den løsning der hjælper dig videre.