Om os

DOMINATOR Technology ApS

Gennem tiden er DOMINATOR Technology Aps vokset fra et handelsselskab til et teknologiselskab, som er dedikeret i sin søgen efter konstant at levere løsninger der bidrager til at forbedre vores kunders produktkvalitet og økonomi.

DOMINATOR Technology Aps udvikler og fremstiller en række råvarer under DoPox® varemærket  med tilhørende tekniske løsninger til dosering af de flydende råvarer.

DOMINATOR Technology Aps arbejder ud fra en teknologisk platform der omfatter hele værdikæden fra laboratorieteknik, over advanceret 3D CAD  med tilhørende CNC teknik og komplet produktionsteknik. Det er således muligt, fra en central placering på det skandinaviske marked, at betjene kunder i store dele af verden.

Menneskene bag

DOMINATOR Technology er et familieejet selskab, og den daglige ledelse varetages af Robert Tindgaard Knudsen.

Med udgangspunkt i vores dygtige medarbejdere som er specialister inden for polymerteknik, mekanik og procesteknik, har vi opbygget et stærkt grundlag der kvalitetssikrer vores kunders løsninger.

Kombinationen af vores medarbejderes færdigheder og en udvidet produktionsteknik opnår vores kunder en god samarbejdspartner, til gavn for den produktionsklare løsning og den fremadrettede udvikling.

Kvalitetsstyring

DOMINATOR Technology leverer ikke bare et produkt. Vi leverer nøje tilpassede løsninger til glæde for vores kunder.

Vores udvikling og produktionsmetoder er certificeret i henhold til gældende ISO 9001:2015 norm, og vi er naturligvis underlagt eksterne audits, som giver vores kunder en sikkerhed for høj og ensartet produktkvalitet.

DoPox® varemærket

Varemærke

DoPox® varemærket er en sammenfatning Dominator og Polymer Technology.

X i varemærket står for den ubekendte faktor. Det er samtidig et udtryk for de muligheder vores plastmaterialer og tekniske løsninger stiller til rådighed for vores kunder. Et funktionelt bidrag til at udvikle innovative løsninger.

DoPox® er et registreret varemærke nr. VR 2014 01191, med alle rettigheder tilhørende Dominator Technology Aps.