DoPox® Clear Casting

Grundlaget for DoPox® programmet bygger på de bedste råvarer for at kunne udvikle og producere de bedste produkter til markedet.

Produkterne i DoPox® programmet leveres i højeste kvalitet og bidrager til vores kunders konkurrenceevne og deres højeste produktkvalitet. Med Clear Casting er du sikre en krystalklar støbe epoxy til kunst eller kreative projekter.

Spørgsmål? Skriv til os

klar epoxy

DoPox® | Clear Casting

Arbejder du som kunster eller har du bare interesse i at forme dit eget produkt i klar epoxy, så er DoPox® Clear Casting det helt rigtige for dig.

Vi fremstiller en lang række systemer:

Produkteksempler:

DoPox® 31-50: UV stabilt Epoxy Lak system

DoPox® 31-51: Glasklar støbemasse til meget store tykkelser

DoPox® 40-51: PU system med højeste UV stabilitet og ubegrænset tykkelse.

DoPox® 31-51 er en klar epoxy støbemasse, og den udmærker sig ved at være en af de mest transparente støbemasser indenfor epoxyindustrien, grundet dens specialudviklet opbygning. Dette gør det muligt at støbe fuldstændige transparente objekter, som bibeholder sin gennemsigtighed.

Materialet sørger for en kontrolleret eksotermisk proces under støbning og fremstilling, hvilket betyder at produktet opnår den flotte klarhed og det flotte udseende. Det giver mulighed for at man kan fremstille dele og objekter med ekstremt store tværsnit og vægtykkelser.

Især objekter, der kræver stor variation i designet er mulige at producere, grundet DoPox® 31-51’s evne til at opnå en vægtykkelse der varierer fra det helt tynde til det helt tykke, hvilket giver dig som kunde fuldstændig frie hænder med hensyn til design og form.

DoPox® 40-30 er et produkt i serien af funktionelle PU-materialer under DoPox® varemærket.

DoPox® 40-30 er et tokomponent system, som er udviklet til polyurethan støbninger og overfladebelægninger i høj kvalitet. Polyurethan-systemet udmærker sig ved sin høje transparens og UV-stabilitet.

DoPox® 40-30 er fremstillet uden brug af flygtige stoffer, og kan også indfarves efter en række farveskalaer for tilpasning til en række flotte applikationer.

DoPox® 40-30 er udviklet til brug for opgaver, som kræver en glasklar overflade, som har en meget høj UV-stabilitet er derfor meget modstandsdygtig over for sollys.

DoPox® 40-30 udmærker sig ved at den bibeholder sin høje klarhed og transparens ved støbning af meget store lagtykkelser, hvorfor systemet er særdeles velegnet til eksempelvis kunstobjekter og overflader, der kræver høj gennemsigtighed med høj farveægthed og overfladeglans.

Scroll to Top