DoPox® Matlak & farver

Grundlaget for DoPox® programmet bygger på de bedste råvarer for at kunne udvikle og producere de bedste produkter til markedet.

Produkterne i DoPox® programmet leveres i højeste kvalitet og bidrager til vores kunders konkurrenceevne og deres højeste produktkvalitet. Med vores matlak er du sikret en høj slidstyrke og et flot silkemat udseende.

Ønsker du at, høre mere omkring DoPox Universet, så ring til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan tilføre din virksomhed mere kvalitet.

Matlak farveprøver

DoPox® | farverig verden

DoPox® råvarer leveres i en række standard RAL eller NCS farver.

Spørg efter specifikke farver til din opgave.

DoPox® | Matlak

DoPox® 50 serien er en alsidig og meget stærk type lak, som anvendes til at give overfladen et mat udseende.

Produkteeksempler:

DoPox® 50-10: Transparent Matlak

DoPox® 50-20: Indfarvet Matlak og stribemaling

DoPox® | Matlak

DoPox® 50-10: Transparent Matlak

DoPox® 50-10 er et meget interessant lak produkt i DoPox® familien af funktionelle overfladesystemer, som lak til betongulv.

DoPox® 50-10 er specielt udviklet til påføring som lak på en lang række forskellige underlag, for at tilføre et flot og silkemat udseende.

DoPox® 50-10 Matlak anvendes på ny udlagte og ved renovering af ældre overflader, når der ønskes en fin afslutning på overfladen.

Ønsker man en overflade som fremhæver underlagets fine strukturer, der tilbyder UV stabilitet med høj slidstyrke, så er DoPox® 50-10 Matlak det rigtige valg. 

DoPox® 50-20: Indfarvet Matlak og stribemaling

Matlakken fås også indfarvet som DoPox® 50-20 i en stor variation af RAL farver.

Kontakt os her via kontaktformularen

Har du spørgsmål til vores produkter eller til et af dine projekter, så tøv ikke med at kontakte os. Lad os blive udfordret!

Scroll til toppen